Ideal
  • Maple Blizzard

De Blizzard is een klapschaats in de gunstigere prijsklasse die met name geschikt is voor de jeugdige schaatsers en de geoefende recreant. Ook is de Blizzard uitermate geschikt voor natuurijs.

Het precisiegeslepen mes is gemaakt van 60 Hrc staal. De buis bestaat uit aluminium 7000-serie. Zodoende is er sprake van een optimale flexibiliteit, stabiliteit en controle. Het ijzer is 1.1mm dik.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Maple Blizzard

  • Merk: Maple
  • Model: Maple Blizzard
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €257,00

  • Excl. BTW: €212,40

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Maple comet steel

Maple comet steel

 Maple Comet Laser zeer goed onderstel voor de wedstrijdrijder en gevorderde recreant.         Zeer goed onderstel voor de wedstrijdrijder en gevorderde recreant. De Maple Comet Laser is een klaponderstel met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaats buis die uitwisselbaar is. De buis heeft een versteviging-rib waardoor de schaats stabieler in de bocht ligt. Bochten kunnen dan ook op topsnelheid worden genomen. Op het rechte eind kan de energie maximaal worden omgezet in snelheid. Het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 Hrc met een dikte van 1.1 mm. Beschikbaar in verschillende maten voor de schaatsschoen die erop gemonteerd wordt.   ..

€617,00 Excl. BTW: €509,92

Maple comet laser t-bone

Maple comet laser t-bone

 Een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis die uitwisselbaar is. De buis heeft een verstevigingsrib waardoor de schaats stabieler in de bocht ligt. Bochten kunnen dan ook op topsnelheid worden genomen. Op het rechte eind kan de energie maximaal worden omgezet in snelheid. Het ijzer bestaat uit bi-metaal 64 Hrc met een dikte van 1.1 mmDit onderstel is met de nieuwe T-bone beugel voor nog meer stijfheid en meer controle.Van de buis is ook een nieuwe variant: de Comet Laser Flex. Deze buis is iets flexibeler dan de Comet Laser. Daardoor stuurt de buis meer en zorgt voor nog meer controle in de bocht...

€656,00 Excl. BTW: €542,15

Maple  twin laser T-bone

Maple twin laser T-bone

De schaats van de kampioenen Het is een klapschaats met een speciaal gevormde spannings- en torsievrije stalen schaatsbuis. De buis heeft een verstevigingrib waardoor de schaats stabieler in de bocht ligt. Bochten kunnen dan ook op topsnelheid worden genomen. Op het rechte eind kan de energie maximaal worden omgezet in snelheid. Het ijzer is opgebouwd uit PM-staal 65+ Hrc met een dikte van 1.1 mm en is 1 millimeter hoger gemaakt dan de Comet Laser. Dit onderstel is met de nieuwe T-bone beugel voor nog meer stijfheid en meer controle. Van de buis is ook een nieuwe variant: de Twin Laser Flex. Deze buis is iets flexibeler dan de gewone Twin Laser. Daardoor stuurt de buis meer en zorgt voor nog meer controle in de bocht...

€758,00 Excl. BTW: €626,45

Tags: Maple Blizzard