MEESTERSPORT de specialist uit Deventer voor al het materiaal voor het schaatsen en skeeleren . Tevens voor het bedrukken van uw (sport)kleding
Winkelwagen Geen producten

Joha slijptafel

Joha slijptafel

Joha slijptafel

EAN

 

€ 209,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

 
Omschrijving:
 
   
JOHA was jaren een begrip bij de wedstrijdrijders. Speciaal voor de veeleisende schaatser is nu een volledig nieuw JOHA slijpapparaat ontworpen. De ijzers worden zeer nauwkeurig en stevig ingeklemd. Dit dankzij de speciaal ontworpen kokerprofielen.

Overige belangrijkste specificaties van de JOHA PRO zijn :

*De vormgeving in combinatie met de modernste technieken van hogedrukgieten hebben geresulteerd in een zeer stabiel slijpblok. De twee gegoten zijkanten zijn uniek van vorm en sterkte.
  *De bovenaanslagen, de zogenaamde precisieblokjes, hebben twee hoogtes en kunnen op drie plaatsen worden bevestigd.

*Dankzij de grote knoppen is het blok snel gebruiksklaar. Dit is een groot voordeel als in korte tijd meerdere paren moeten worden geslepen.

*De speciale antislip rubbers. Hoewel veel schaatsers het slijpblok vast zetten op de werktafel nemen anderen het blok vaak mee naar wedstrijden. Goede antislip is dan belangrijk.

*Vrijwel alle noren passen in de JOHA PRO. *

*Tijdens het inklemmen van de schaatsen worden de ijzers, exact 90 graden ten opzichte van de slijpsteen gepositioneerd. Dit dankzij de speciale vorm van de twee kokerprofielen.

*De vooraanslag ontbreekt natuurlijk niet.


* Speciaal voor de Comfort Noren heeft Zandstra Sport een Statief voor de Joha Pro ontwikkeld. Hierdoor wordt het slijpblok 8 Cm hoger waardoor schaatsen met hoge schoenen ook kunnen worden geslepen.

Samenvattend; moderne productiemethoden in combinatie met de unieke vormgeving hebben geresulteerd in een uiterst stabiele en nauwkeurige slijptafel.

Klik hier voor het slijpen van schaatsen in 9 stappen

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing van de Joha Pro
 
   
  Speciaal voor de veeleisende professionele schaatsers is het Joha slijpapparaat ontwikkeld. Het blok voldoet aan de hoogste eisen.

Dankzij de speciaal ontworpen kokerprofielen (A) worden de ijzers zeer nauwkeurig en stevig ingeklemd (B).

 

Meestersport is met een meesterlijk gevoel uw sport beoefenen

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
skeelerwinkel,schaatsen,skeelers,skates,viking,evo,maple,fila,luigino,powerslide,cadomotus,zandstra,joha,foss,fortysix,loffler,icetec,m&m schaats,free skate,salomon,jackson,risport,textiel,drukwerk,craft,clubkleding,team kleding,schaatsen slijpen,kunstschaatsen,ccm,gyron,zonnebrillen.