Ideal

de oplossing om risicoloos je schaatsen af te bramen

eenvoudig in gebruik (dus ook door de jongsten te gebruiken)


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Burrmaster

  • Merk: Maple
  • Model: burrmaster
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,00

  • Excl. BTW: €13,22

Gerelateerde producten

slijptafel Joha-pro

slijptafel Joha-pro

 slijptafel Joha-proJOHA was jaren een begrip bij de wedstrijdrijders.Speciaal voor de veeleisende schaatser is nu een volledig nieuw JOHA slijpapparaat ontworpen.De ijzers worden zeer nauwkeurig en stevig ingeklemd.Dit dankzij de speciaal ontworpen kokerprofielen. Overige belangrijkste specificaties van de JOHA PRO zijn : *De vormgeving in combinatie met de modernste techniekenvan hogedrukgieten hebben geresulteerd in een zeer stabiel slijpblok.De twee gegoten zijkanten zijn uniek van vorm en sterkte.Tijdens het inklemmen van de schaatsen worden de ijzers, exact 90 graden ten opzichte van de slijpsteen gepositioneerd. Dit dankzij de speciale vorm van de twee kokerprofielen. ..

€209,00 Excl. BTW: €172,73

Slijptafel Evo blank  AANBIEDING OP=OP

Slijptafel Evo blank AANBIEDING OP=OP

 Slijptafel Evo blankPrecisie slijptafel ten behoeve van het slijpen van langebaanschaatsen. Voor het haaks inklemmen van uw schaatsen, met gevlakte bovenplaat. Met gekleurde kopplaten tegen meerprijs. Keuze uit rood, goud en zwart. Geschikt voor noren, onderbindschaatsen, kluunschaatsen en combinoren met lage comfortschoen. Uit te breiden met pootverhogers ten behoeve van combinoren met hoge schoenen. Montage van diepte-aanslag mogelijk. OP i s echt OP..

€169,00 Excl. BTW: €139,67

 Evo slijptafel blauw

Evo slijptafel blauw

levertijd 1-4 dagen Precisie slijptafel ten behoeve van het slijpen van langebaanschaatsen. Voor het haaks inklemmen van uw schaatsen, met gevlakte bovenplaat.Geschikt voor noren, onderbindschaatsen, kluunschaatsen en combinoren met lage comfortschoen. Uit te breiden met pootverhogers ten behoeve van combinoren met hoge schoenen. Montage van diepte-aanslag mogelijk...

€179,00 Excl. BTW: €147,93

Evo slijptafel rood

Evo slijptafel rood

 levertijd 1- 4 dagenEvo slijptafel roodEVO slijptafel langebaan roodPrecisie slijptafel ten behoeve van het slijpen van langebaanschaatsen. Voor het haaks inklemmen van uw schaatsen, met gevlakte bovenplaat. Geschikt voor noren, onderbindschaatsen, kluunschaatsen en combinoren met lage comfortschoen. Uit te breiden met pootverhogers ten behoeve van combinoren met hoge schoenen. Montage van diepte-aanslag mogelijk. ..

€179,00 Excl. BTW: €147,93

Tags: burrmaster, afbramen, schaastenafbramen,