MEESTERSPORT de specialist uit Deventer voor al het materiaal voor het schaatsen en skeeleren . Tevens voor het bedrukken van uw (sport)kleding
Winkelwagen Geen producten

Evo Helium schoen + chrome klapschaats

evo
Evo Helium schoen + chrome klapschaats

LET OP ALLEEN BIJ ONS IN DE WINKEL AAN TE SCHAFFEN

EAN

 

€ 629,00
Prijs per Paar

 

 Set bestaand uit :

Adore : schaatsschoen

Chrome klapschaats onderstel

Het instapmodel onder de klapschaatsen. 

Geschikt voor recreanten en beginnende wedstrijdschaatsers. De kuipschoen biedt de schaatser, door het hoog doorlopende, thermoplastische contrefort, goede ondersteuning van de voeten, wat de basis vormt voor een goede stand op de schaatsen en daarmee voor een goede schaatstechniek. Een goede schoen hoeft niet duur te zijn! 

Door een speciale boogvormige uitsparing over de lengte van de aluminium schaatsbuis, blijft het chroomstalen ijzer flexibel, waardoor de schaats prettig stuurt en schaatstechnische aspecten als valbeweging en sturing van de schaats voor een ieder uitvoerbaar worden. 

Chroomstaal heeft als voordeel dat het niet snel roest, maar dat het goed scherp te slijpen is. Geschikt voor zowel kunstijs als natuurijs. 

Het aluminium klapmechanisme van de schaats is robuust, makkelijk in het onderhoud en voorzien van een demper om de klap van het ijzer te dempen. 

De beugel van het onderstel is voorzien van een lengtesleuf. Hierdoor is de schoen verstelbaar ten opzichte van het scharnierpunt van het klapmechanisme. Ook biedt de beugel hierdoor de mogelijkheid om op 1 maat schaatsonderstel meerdere schoenmaten te monteren. Dit kan een voordeel zijn voor kinderen in de groei. Verkrijgbaar in maat 32 t/m maat 48. Indien noodzakelijk tegen meerprijs ook onparen leverbaar.

 

  • Glasvezel kuip, thermoplastisch contrefort
  • Synthetisch lederen voering
  • Waxveters
  • Schaatsbuis van 7000 aluminium
  • Chroom stalen mes
  • Roestvast gelagerd scharnier 

Meestersport is met een meesterlijk gevoel uw sport beoefenen

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
skeelerwinkel,schaatsen,skeelers,skates,viking,evo,maple,fila,luigino,powerslide,cadomotus,zandstra,joha,foss,fortysix,loffler,icetec,m&m schaats,free skate,salomon,jackson,risport,textiel,drukwerk,craft,clubkleding,team kleding,schaatsen slijpen,kunstschaatsen,ccm,gyron,zonnebrillen.