Ideal

Over ons


Wij bevinden ons onder de rook van de kunstijsbaan de Scheg.

Meestersport is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de schaats-, skeeler- en Inline skate-sport in de breedste zin van het woord.
Onze kennis komt voort uit jarenlange ervaring in de wedstrijdsport. En we zijn  in de voorgaande 11 jaar een begrip geworden in de (wedstrijd) schaats en skeelersport.

Wij weten en beseffen ons als geen ander wat het materiaal betekent voor zowel de beginnende sporter als voor de gevorderde- en wedstrijdsporter.En begeleiden de sporter bij het maken van de juiste keuze ten aanzien van hun materiaal,welke bestaat uit kiezen van de juiste schoen,ijzers wel of geen klapschaats,of juist een schoen met hogere steun bij de enkels en natuurlijk welke ronding geschikt is voor de hen. 

Doordat wij nog steeds zelf ook schaatstraining geven blijven wij up to date wat betreft de wensen en eisen van de schaatsers en skeeleraars,en doen wij er dan ook alles aan om aan hun wensen te voldoen(aan het materiaal mag het natuurlijk nooit liggen),zodat de sporter vol vertrouwen aan de gang kan gaan.

MEESTERSPORT is: met een meesterlijk gevoel je sport beoefenen

Geholpen worden door mensen met een grote affiniteit met de schaats en skeelersport (ook zij zijn besmet met de schaats en skeeler koorts)

Goede en snelle service !

een luisterend oor voor uw eventuele problemen !

kwaliteit staat voorop !

de juiste prijzen !

Levering van alle  topmerken :o.a. : Viking,Maple,Evo,Zandstra,Raps,Marchese,Luigino,Cadomotus enz

speciale wensen ? wij doen er alles aan om u daarbij van dienst te zijn !

 

 Ook voor uw club- en teamkleding (sublimatiekleding) kunt u bij ons terecht.

Zo verzorgen wij de levering en bedrukking van de kleding van de:

Schaatsvereniging SPORTIEF-OOST-NEDERLAND, Ice racing team TWENTE,Deventer Ijsclub ,Rtc Oost en baanselecties van het gewest Overijssel en nog vele individuele rijders.
Goede prijzen en snelle afhandeling dat is Meestersport ook als het om bedrukken van uw kleding gaat, zelfs voor het bedrukken van 1 enkel kledingstuk

Dus heeft u een sponsor gevonden of wilt u eenvoudig uw eigen naam op de kleding  : wij zetten die naam graag voor u op de kleding ! (tegen betaalbare prijzen)

Doordat wij bij aanlevering van het logo in het juiste bestands type geen instel kosten rekenen en al bedrukken vanaf 1 stuk(s) kleding is het ook voor de kleine MKBer aantrekkelijk hun bedrijfskleding bij ons te laten bedrukken

 

Wij Leveren kleding van o.a : Hunter , Fortysix,Rogelli,Craft ,Lorini ,hunter enz:

Meester schaats – skeelersport

 als zodanig ingeschreven :

KvK te Deventer Nummer: 08104082 

btw nummer; NL.061125258B01